Blogg

Här börjar din text. Du kan klicka här och börja skriva. Illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut.

Ibland händer saker en inte kan förutse, kanske skulle en grop grävas, en bil lagas eller en tung möbel flyttas. Kanske har förlovningsringen suttit på så länge att en inte kommer ihåg att ta av sig den innan, för att ringen liksom hör ihop med handen. Plötsligt är ringen inte lika rund längre.

Eftersom att storleken på ringen är bra, den passar på fingret, börjar jag med att slå ringen rund med en plasthammare. Om en använder en vanlig hammare av metall och hamrar så blir ringen större och det blir även märken på ringen.

Målningarna är gjorda på akvarellpapper med flytande tusch och akvarellfärger. Jag blev inspirerad av ett par fina modeillustrationer av Mats Gustavsson. Det är en typ av stiliserad målning som som ställer frågor och får dig att fundera på allt det som inte illustreras i bilden. För att det skulle bli en rolig och utmanande uppgift fick vi inte...